Каталог

Друк на плівці. Плотерна порізка. Поклейка автомобілів

12/2/2020

   Друк на плівці. Плотерна порізка. Поклейка автомобілів. 

  Рекламний маркетинг проявляється на кожному кроці: вивіски, банери, яскраво оформлені вітрини, більярди, брендований транспорт та інші елементи, які ми зустрічаємо на кожному кроці. Рекламне агентство AG City йде в ногу з часом, осягаючи максимальну кількість послуг, що користуються популярністю, і нових технологій, які затребувані на ринку.  Починаючи з друку на плівці, портерного різання і закінчуючи поклейкою машин. Наприклад, завдяки унікальним властивостям, з плівки можна виготовляти різні вироби для реклами і навігації, що користується високим попитом на ринку, оформлення для вітрин, конструкцій, а також, інтер'єрів.

    Переваги плівки:

 - Стійкість. В жодному разі не піддається ультрафіолетовому впливу і волозі, тому плівку можна клеїти на фасади та зовнішні сторони конструкцій;

 - Довговічність. Зберігає презентабельний зовнішній вигляд від одного до трьох, і більше, років;

 - Відсутність деструкції. Плівковий матеріал не пошкоджує поверхню, на яку він наноситься;

 - Зручність у використанні. Завдяки своїм властивостям, плівка моментально приклеюється до поверхні.

  А ось технологія, яка дає можливість прорізати певний матеріал до підкладки, висікати, різати вздовж контуру зображення — це плотерна різка. Завдяки даній технології, рекламне агентство AG City, має можливість за оптимальну ціну створити фігурну поліграфію будь-якої складності в найкоротші терміни.  Плоттер має можливість вирізати зображення з будь-яких матеріалів: паперу, картону, пластику, вінілу, а також, до самоклейкої плівки. Останній варіант користується найбільшою популярністю, завдяки тому, що легко клеїться до різних поверхонь, і не вимагає для цього багато навичок.

  Також, фахівці AG City готові створити унікальний зовнішній вигляд для будь-якого автомобіля, завдяки послузі з поклейки машин. Це універсальна технологія візуальної реклами, яка може допомогти донести до споживача переваги послуги або продукції, підвищити впізнаваність бренду і підкреслити креативність компанії.  Таким чином, корпоративний автомобіль, крім свого справжнього призначення, стане відмінним носієм пеклами.