Каталог

Ультрафиалетовая печать

УФ-Друк

19/11/2018

Ультрафіолетовий друк - це як аксесуари в гардеробі. Вона додає блиск, яскравість, стиль будь-якій сувенірній продукції. Це саме те, що привертає увагу клієнтів. Наприклад, Ви проводите рекламну кампанію або хочете привітати клієнтів і партнерів. Завдяки стилю і довговічності УФ-друк на промо продукції - це одне з найкращих рішень. На це є кілька причин.

По-перше, вражає її універсальність. УФ-друк можна наносити практично на будь-якій поверхні або матеріалі: пластиці, фанері, картоні, і навіть металі та склі. Досягається це завдяки особливостям технології: фарби, затверділі під впливом ультрафіолету, не вбираються поверхнею, а відсутність підготовки дозволить зробити Вашу промо продукцію персоніфікованої та унікальною. Брендована флеш-карта або миша - подарунок, який довго буде служити Вашим партнерам або клієнтам. Або Ви можете приємно здивувати колег календарем надрукованим на двох дерев'яних кубиках, які послужать не тільки як календар, але і розминка для рук.

Такі брендовані промо матеріали приємні на дотик, а тактильні відчуття грають важливу роль у формування вражень людини. Шкіряне портмоне, щоденник і візитниця - на цьому все можна наносити зображення за допомогою УФ-друку. А завдяки стійкості до пошкоджень, на промо продукції не буде видно потертості та відбитків пальців. Наприклад, відправлена ​​Вами вітальна листівка буде приємно виділятися серед інших відсутністю пошкоджень і яскравістю фарб, а візитка не буде затирається в гаманці клієнта або партнера.

До речі про яскравість. УФ-друк відрізняється насиченістю барв і палітрою. Ви зможете надрукувати будь-яке зображення на Ваших промо матеріалах, і не турбується про те чи будуть вони виглядати як на картинці. Здивуйте своїх клієнтів по-справжньому барвистими прес-пап'є або сувеніром у вигляді страусового пера з поздоровленням.

УФ-друк дозволить реалізувати всі Ваші найсміливіші ідеї. Такі сувенірні матеріали викликають відчуття успіху у клієнтів і партнерів, і вони можуть стати Вашим коником в новому році.