Каталог

Друк на пвх, баннерах, наліпках

Широкоформатний друк

24/2/2020

Завдяки своїм властивостям, широкоформатний друк з роками тільки набирає обертів, про що свідчать ті рекламні вивіски, креслення, банера, які ми звикли бачити день у день. Адже якісна реклама здатна збільшити ефективність будь-якого бізнесу. Саме тому, ми вирішили більш детально розкрити тему широкоформатного друку, розповісти про його переваги, тонкощі і секрети застосування.

Перше, що важливо знати — те, що це вид цифрового друку на широких рулонних матеріалах. Основне його завдання полягає у виробництві плакатів великих розмірів, рекламних розтяжок, банерів та інших елементів рекламно-поліграфічної продукції.  Одним з переваг такого друку є наявність можливості вносити корективи і необхідні зміни в проект на самому етапі розробки. В результаті чого, виходить високоякісна робота.

Широкоформатний друк — оптимальний варіант, коли потрібно створити певний тираж в короткі терміни, головною перевагою якого послужить якість. Вона незамінна для виготовлення рекламної продукції великих форматів, де область застосування досить різноманітна. Це виробництво носіїв реклами як всередині приміщення, так і зовні.

Вартість такого друку в AG City вельми доступна не тільки для великих компаній, але і для представників дрібного і середнього бізнесу. Завдяки використанню передових технологій роботи і устаткування останнього покоління, фахівці AG City досягають високої якості друку.