Каталог

Дополнительная реальность в полиграфии AG City

Додаткова реальність в поліграфії

24/6/2016

Доповнена реальність. Слово, яке тепер у всіх на слуху. Деякі з нас вперше познайомилися з доповненою реальністю при перегляді фільму "Термінатор", де герой Шварценеггера, за її допомогою визначає чий одяг йому підійде краще. Деякі недавно, під час ажіотажу щодо гри Pokemon Go. Однак сьогодні ми поговоримо про доповнену реальність в поліграфії.

Завдяки технології доповненої реальності Ви зможете оживити свою рекламну продукцію. І це не просто маркетингове кліше. За допомогою камери на смартфоні або іншому гаджеті і спеціального встановленого додатка, клієнт побачить наприклад не просто буклет, а додатково відеоматеріали про продукт. А на візитці будуть посилання на Ваші соціальні мережі, а може і кнопка «Купити зараз». А болгарський стартап iGreet пішов далі і почав друкувати листівки з доповненою реальністю. При наведенні камери на листівку, користувач побачить відео з привітанням. Або це може бути меню, з додатковим описом страв і напоїв.

І найголовніше маркером для доповненої реальності може бути не тільки QR-код, а будь-яке зображення на друкованій продукції. А для його перегляду потрібен тільки гаджет з камерою і встановлене додаток.

Ласкаво просимо світ друкарні нового покоління!