Каталог

Друк на металі

17/12/2019

  Друк сублімації на металі — одна з передових технологій в сучасному бізнесі. З її допомогою можна легко переносити будь-яке зображення високої якості.

  Суть технології в тому, що перенесення тексту або зображення здійснюється за допомогою сублімаційного паперу, з якого чорнило, під дією температури, переходить на поверхню металу і закріплюється усередині поверхні, що гарантує довготривалість такого методу нанесення. Ми виділили для Вас основні переваги сублімації на металевій поверхні:
- Простота і доступність технології. Що завжди може гарантувати високу якість виробу;
- Довговічність нанесення. Завдяки спеціальним чорнилам, зображення на металі виходить стійким до зовнішніх чинників;
- Можливість швидкого та якісного друку будь-яких тиражів. При процесі друку макет виводиться з монітора комп'ютера на принтер,який попередньо заправлений відповідними чорнилами. При цьому немаэ потреби у виготовленні особливих друкованих форм. Так само зображення, при необхідності, легко редагувати та корегувати;
- Друк зображень будь-якої складності. Можливість нанесення повнокольорових малюнків, напівтонів, тонких ліній та чітких деталей;
- Яскраві насичені кольори. Завдяки хорошій передачі кольору і фотографічній якості даного методу;
- Доступна ціна. Досить недорогі витратні матеріали, що дозволяють з невеликою вартістю здійснити якісний друк на металевій основі.
  Наші фахівці пропонують виготовлення металевої сувенірної продукції, сертифікатів, грамот, табличок, медалей, пам'ятних дощок, вивісок і нанесення фотографій на метал. Завдяки високому професіоналізму, досвіду та сучасному обладнанню, ми можемо гарантувати якісне виконання роботи точно в попередньо домовлені терміни.