Каталог

гравировка

Гравірування

10/12/2018

Напевно, кожен з нас бачив таблички з вигравіруваними на них назвою або часом роботи. Це один з багатьох прикладів використання технології нанесення зображення за допомогою лазера, тобто лазерного гравірування.

За допомогою лазферного гравірування можна нанести зображення на практично будь-яку поверхню, будь це метал, шкіра, дерево, скло або пластик. Така універсальність пов'язана з самою технологією нанесення.

Лазерний промінь нагріває матеріал, і в залежності від тривалості його впливу, він випалює верхній шар або змінює властивості поверхні. Кожен матеріал заграє своїми унікальними яскравими кольорами, при цьому все що можна накреслити, наноситься за допомогою лазерного гравірування, навіть дуже детальні рельєфні зображення. Рельєфна фотографія на дереві або металі? Завдяки лазерному гравіруванню це можливо. А може Ви хочете щоб Ваш ноутбук був найбільш стильним в офісі? Вигравіруване на ньому зображення точно зробить його таким, що запам'ятовується і унікальним.

Варто згадати і виняткову стійкість до зношування і пошкоджень, адже саме зображення буде таким же довговічним, як і матеріал, на який його наносять. Візитки із пластику або металу, стануть символом ексклюзивності і надійності Вашої компанії, адже при гравіруванні ці матеріали красиво змінюють колір, і є дуже зносостійкими.

Лазерне гравірування - це ключ до реалізації Ваших найбільш нестандартних і оригінальних ідей. Напередодні Нового Року, багато хто задається питанням, чим здивувати колег і партнерів. Фужери для шампанського з Вашим логотипом точно стануть потрібним і незабутнім подарунком. Або можна здивувати колег подарунком у вигляді пляшок алкоголю, з нанесеним на них текстом привітання. Ваші друзі люблять азартні ігри? Гральні карти вигравірувані на дереві, точно витримають безліч партій в покер. А щоб було в чому забирати виграш, можна замовити собі портмоне зі шкіри з вигравіруваним на ньому символом удачі в Новому році.

А наша компанія бажає, щоб удача завжди посміхалася Вам в новому році.