Каталог

Изделия из дерева

Екслюзивні вироби з деревини

17/12/2018

Перед новорічними святами, хочеться здивувати своїх друзів, колег і партнерів чимось одночасно екологічним, красивим і довговічним. Наприклад виробами з деревини, адже вони асоціюються зі статусом, особливо з дорогих порід. Такі подарунки приємні на дотик, а той факт, що не буває серцевини з однаковим малюнком і забарвленням, зробить Ваш подарунок по-справжньому нестандартним.

Дерево дозволить реалізувати будь-яку Вашу фантазію, і здивувати всіх унікальними подарунками, які будуть відповідати інтересам будь-якого Вашого колеги або друга. Ви хочете подарувати своїм партнерам пляшку гарного алкоголю? Доповніть її не просто красивою упаковкою, а ексклюзивною дерев'яною коробкою з Вашим вигравіруваним привітанням. Вам набридли звичайні листівки? На допомогу прийде яскрава листівка зроблена з дерева, з рельєфним малюнком і привітанням. Або наприклад у Вас або друзів безліч гаджетів. Напевно перед Вами ставало питання, як одночасно розташувати на робочому столі телефони, планшет, папери, щоденник та ще й ноутбук. Вихід - зручна підставка під гаджети зроблена з дерева, і вирізана саме під Ваші моделі техніки. А жінкам напевно сподобається підставка у вигляді гойдалки під маленький вазончик з квіткою. Адже крім того, що він не буде займати багато місця на столі, і принесеного їм естетичного задоволення, це ще і маленька іграшка для зняття стресу. Безумовно, в розмові  про ексклюзивність, не можна не згадати і про годинник в дерев'яному обрамленні, який можна доповнити термометром і вигравіювати на ньому Ваші привітання. А чудове доповнення до них - шахи, або нарди з нестандартними вирізаними з дерева гральними фігурами.

А наша компанія допоможе Вам оцінити справжній потенціал виробів з дерева, і перетворить Ваші ідеї в подарунки рівня VIP.