Каталог

друк на футболках

20/1/2020

  Нанесення зображення на футболку методом сублімації відрізняється високими фотографічними властивостями. Даний метод допомагає отримати яскраві та насичені кольори, які стійкі до зовнішнього впливу. Основною причиною поширеності сублімації є отримання високоякісного товару за доступною ціною. В результаті нанесенк зображення не втрачає з часом своїх якостей, зберігає свою форму і колір навіть після багаторазового прання.

  Сублімація є ефективним інструментом при створенні рекламної продукції. З її допомогою можна наносити на футболки якісні повнокольорові зображення і фото будь-якої складності. При цьому, навіть найдрібніший шрифт або маленькі деталі будуть нанесені практично без зниження якості. Друк сублімації дозволяє виготовляти великі тиражі футболок в оптимально короткі терміни. Наприклад, при проведенні промоакцій, презентацій, конференцій і урочистостей, брендовані футболки стануть відмінним доповненням фірмового стилю Вашої компанії, що в кінцевому підсумку допоможе підвищити її впізнаваність.

  Важливо розуміти, що друк сублімації виконується виключно на синтетичних і напівсинтетичних тканинах білого кольору. Оскільки на білій тканині забезпечується максимально точна передача кольору. А на тканинах яскравих, але світлих тонів, кольора можуть мати трохи інший відтінок, який буде залежати від кольору основної тканини. У разі виконання сублімації на світлих тканинах, але не білих тонів, ми радимо наносити однотонні малюнки та логотипи.
Друк здійснюється на принтері за допомогою спеціального чорнила, що забезпечує високу якість. Ми представляємо широкий асортимент різних форм і розмірів футболок для сублімації. Наші дизайнери допоможуть зробити футболку унікальною, виходячи з Ваших побажань Працювати з футболками складніше, на відміну від інших товарів під сублімацію. Однак, маючи якісне обладнання та багаторічний досвіду, фахівці «AG City» можуть впоратися з поставленими задачами досить-таки легко та швидко.