Каталог

печать на эко-сумках

Друк на еко-сумках

7/11/2019

Друк на еко-сумці - це прекрасна можливість виділитися з натовпу, продемонструвати свій смак і розповісти світу про свої переконання!

У цій статті розповімо трохи про види друку на даній продукції.

Одним з найбільш затребуваних видів друку є шовкотрафарет. Це спеціальна техніка нанесення різних зображень, лого та написів на текстильні вироби. Для цього способу нанесення ми застосовуємо високоякісні фарби і лаки, тому, як результат - Ви отримуєте яскраву еко-сумку, яка привертає зовнішньому виглядом, якістю та оригінальністю.

Якщо говорити про сучасні технології, варто заявити про прямий друку ультрафіолетової машиною. Вона дозволяє наносити будь-які зображення високої якості на текстиль. І до речі, УФ-фарби мають особливість швидко сохнути, тому ця технологія друку вважається незамінною при виконанні термінових робіт з нанесення зображення.

Так само пропонуємо технологію цифрового друку, яка дозволяє використовувати різні тканини для нанесення - від натуральних до змішаних. І до речі, завдяки характеристикам друку - малюнок виглядає яскраво і реалістично.

Наступний вид друку, про який необхідно розповісти - сублімаційний. Вона застосовується виключно при перенесенні барвистого зображення на готовий виріб. Для сублімації найбільш підходящими є сумки з синтетичної тканини, що містять не менше 60% штучних волокон в своєму складі. Вона відрізняється більш якісною передачею кольору і не вимагає додаткових дій, що є величезною перевагою.

Якщо говорити про пресу на натуральних тканинах, пропонуємо
термотрансферну технологію, яка являє собою нанесення зображення на тканину за допомогою спеціального трансфра. На відміну від сублімації - цей тип друку можливий не тільки на синтетичних, а й на натуральних тканинах.

Якщо брати до уваги нескладні малюнки - відмінним варіантом послужить флок - спеціальна оксамитова текстильна термоплівка для нанесення на тканину. Вона призначила для нанесення написів, логотипів і нескладних малюнків (без напівтонів або градієнтів). Виграшною особливістю друку флоком є ​​її стійкість, адже вона буде служити до зносу сумки. За рахунок того, що яскраві і соковиті кольори не вигорають, не тріскаються і не линяють при пранні. До речі, відмінно підходить для повсякденного використання.

А тепер трохи про сервіс:

Нашою перевагою і основною відмінністю від конкурентів є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Надаємо послугу від одного примірника, з огляду на всі Ваші побажання. Після виявлення потреб виробляємо індивідуальний пошив з перш узгоджених матеріалів. І до речі, наш дизайнер допоможе зробити Ваше замовлення максимально унікальним.