Каталог

Маски з друком

Захисні маски для обличчя

12/1/2021

Пошиття і брендування масок індивідуального захисту

Особливу актуальність набуває виготовлення масок на замовлення в період епідемії, з метою убезпечити себе і оточуючих від шкідливої ​​інфекції. Коли мова стосується багаторазових виробів, маски, пошиті нашими фахівцями, є надійним захистом від сезонних вірусних захворювань, дихальних шляхів від пилу і неприємних запахів. При цьому, це відмінна можливість заощадити на вартості, адже досить купити багаторазову маску, потім просто випрати, після чого її можна використовувати повторно. Такі вироби допоможуть додатково убезпечитися від можливості захворіти, зберігши при цьому добре самопочуття, гроші, час і сили. Використовувати засоби захисту також можна не тільки під час спалаху вірусу, а також в ряді інших факторів:

• з метою захисту органів дихання алергіків (особливо актуально в період загострення);

• під час надання послуг (медичних, профілактичних, в сфері краси);

• захищаючи дихальні шляхи від пилу в умовах підвищеної температури повітря;

• під час роботи з хімічними засобами, які можуть служити подразниками.

За допомогою багаторазової маски у кожного є можливість проявити турботу про рідних і близьких, партнерів або клієнтів.

Багаторазові корпоративні маски для підприємств

Маски все глибше входять в життя кожного з нас, особливо ця риса проявилася в період пандемії. Тому, не дивно, що для більшості компаній вони стають частиною корпоративного одягу або уніформи персоналу. Адже якісна багаторазова маска, з нанесеним на неї логотипом компанії, здатна не тільки захистити співробітників, але і стати хорошим маркетинговим інструментом, підвищивши імідж будь-якого бренду. З боку керуючої частини будь-якої компанії, наявність масок з логотипом може прямим текстом говорити про турботу про персонал і клієнтів, заявивши всьому світу про серйозний підхід до справи.

Замовити тканинні маски з принтом

Високотехнологічне обладнання дає нам можливість виготовляти маски індивідуального захисту оптом і в роздріб.  Матеріал високої якості гарантує відсутність виклику алергічних реакцій, що немало важливо в умовах ослаблення імунітету. Ми дотримуємося всіх необхідних вимог, які має дана категорія товарів, дотримуючись технології виробництва. Форма виробів масок точно повторює анатомічні силуети обличчя з високою щільністю, що забезпечує максимальну надійність. Агентство Ag City пропонує пошити багаторазові маски з логотипом на замовлення за доступною ціною. В наявності великий асортимент матеріалу, кольорів і моделей, які підійдуть під будь-які потреби.

Вартість захисних масок розраховується індивідуально. Ціна багаторазових масок залежить від кількості, розміру нанесення і складності. Отримати готове замовлення можна за допомогою кур'єрської служби, а також — в найближчому відділенні Нової пошти. Час доставки не більше 2-х днів, тому Ви зможете отримати своє замовлення в короткі терміни.