Каталог

Друк на чашках

12/12/2019

  Сублімація — це спосіб друку, при якому малюнок накладається зверху на виріб. Виготовлення чашок з нанесенням зображення користується популярністю серед наших клієнтів, як відмінний маркетинговий інструмент. Для фотографічної якості нанесення повнокольорового зображення ми використовуємо сублімаційний друк. Ця технологія є ключовою в рекламному бізнесі. З її допомогою ми маємо можливість легко переносити як чорно-білі, так і кольорові зображення високої якості на будь-які поверхні з потрібним покриттям, в тому числі на чашки.

  Процес нанесення малюнка на чашку або кухоль містить друк зображення на спеціально призначеному для цього принтері, особливими фарбами та папером. Ось основні переваги при виборі технології сублімації на чашках:
- Висока якість одержуваного зображення;
- Друк кольорових зображень різної складності в мінімальні терміни;
- Передача яскравих і насичених кольорів;
- Використання фарб підвищеної якості;
- Можливість друку будь-яких тиражів;
- Екологічність технології;

  На чашки за допомогою цієї технології друку ми наносимо наступні види зображень, такі як: яскраві картинки, мотивуючі надписи, логотипи, колажі, фотографії та інші елементи. При цьому, передача кольору виходить максимально точною.

  Чашки з логотипом Вашої компанії — відмінне рішення для бізнесу. Вони можуть бути як частиною корпоративної культури, так і відмінним презентом для клієнтів або ж партнерів. Завдяки сучасним технологіям і якісним вихідним матеріалам — друк сублімації на чашках в «AG City» відрізняється своєю високою стійкістю, завдяки чому користується популярністю серед наших клієнтів.